Petreceri de Revelion

REVELION SPA DE LUX Athenee Palace Hilton Bucharest 5* DOAR 159 EURO

Athenee Palace Hilton este situat în centrul Bucureştiului, la 200 de metri de Ateneu. Hotelul oferă camere cu dotări de lux incluzând aer condiţionat, halate de baie, TV prin satelit şi birou de lucru.

Construit ân 1914, Athenee Palace dispune de piscină interioara incălzită, jacuzzi şi o sală de gimnastică bine echipată. Vă puteţi răsfăţa la spa-ul de înfrumuseţare La Prairie.

În incintă se află şi un cazino, iar oaspeţii au de ales între 4 restaurante şi baruri, printre care şi popularul English Bar.

Hotelul Athenee Palace este situat la 40 de minute de Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în vecinătatea multor magazine şi cafenele. Serviciul de transfer de la şi la aeroport este oferit la cerere.

Hotelul Palace Hilton dispune de un Salon Executive şi oferă activităţi pentru copii, ca şi un loc de joacă.

Pretul include: cazare 3 nopti si mic-dejun

SUPER REVELION CU SMILEY SI ANDREEA BANICA LA METROPOLITAN CLUB&EVENTS

Centrul de evenimente Metropolitan Club&Events organizeaza Super Revelion 2012!

Va asteptam la Super Spectacol si Super Distractie cu Smiley, Andreea Balan si partenerul ei de la “Dansez pentru tine” Petrisor, trupa Like Chocolate si Super DJ.

Am pregatit si un Super Meniu, totul la un Super Pret doar 489 ron.

Pentru rezervari: contact@metropolitan-events.ro, tel. 0727 734 097 / 0744 783 000, www.metropolitan-events.ro

REVELION 2012 – WEST PLAZA HOTEL

West Plaza Hotel Bucuresti si Trattoria La Piazza va invita sa petreceti o seara speciala alaturi de prieteni si familie la cumpana dintre ani. Sa intampinam anul 2012 cu un meniu exclusiv, muzica de calitate cu DJ La Fiesta, servicii impecabile si multe surprize!

Date contact: 031.437.87.87 / 0736.632.375

De la 250 lei/noapte

Revelion 2012 – Salt and Pepper Ballroom

Meniu

Primire zona lounge
* Parmesan & rosemary wafers
* Blinis cu icre de manciuria

Preparate reci
* Creveti black tigers in foitaj cu salsa de mango
* Cupe din castraveti cu carne de vita, ceapa, menta si coriandru
* Peste afumat cu orez, wasabi mayo invelit in alge nori si castravete
* Cartofi rosti cu piure de avocado, somon fumme si seminte de rodie
* Frigarui Gildas cu masline verzi, file de anchoix si ardei pepperoni murati
* Pannetone cu foie gras si jeleu de mere picant
* Conuri de parmezan cu pasta de branza, ardei gras si muguri de pin
* Cosulete din foitaj cu salata caesar si ou de prepelita
* Mini clatite cu piept de rata, legume si sos hoisin
* Salata de ardei copti
* Salata de vinete
* Fasole batuta
* Zacusca
* Platou de branzeturi romanesti: branza telemea de capra/oaie, cascaval, branza de burduf, cas, cascaval afumat
* Platou de legume proaspete: rosii, castraveti, ardei gras, ceapa verde, usturoi verde, ridichi
* Platou de mezeluri: salam uscat, costita afumata, carnati de Plescoi, sunca ardeleneasca
* Platou vanatoresc: Salam de urs, sunca de caprioara, carnati proaspeti de caprioara, carnati picanti de mistret, pastrama de mistret
* Salata icebreg cu fructe de mare, peste si sos one thousand islands
* Salata cu cantalupe, branza feta, menta proaspata si crispy prosciutto
* Platou antipasta (sunca parma, anghinare, rosii confiate, ciuperci pleurotus, masline marinate, ardei copt, parmesan, ciligiene, rosii cherry, sos pesto si chutney de mustar cu miere
* Stridii cu icre de manciuria servite cu salsa de rosii, sos de hrean si sos de lime
* California rolls
* Futomaki (rulou cu omleta, legume si fructe de mare)
* Sakemaki rulou cu somon
* Kurrymaki (castravete maki)
* Creamcheese maki (crema de branza cu somon fume)
* Crevete expandat cu carpaccio de ton, legume, wassabi mayo si ghimbir murat
* Sushi nigiri cu creveti, ton, somon proaspat, icre de somon si icre negre

Preparate calde
* Dorada cu sos tomat si busuioc
* Homari cu sos de pitu si usturoi
* Langustine cu sos de whisky
* Baby calamari cu sos aioly
* Midii moules-marinierre
* Saramura de crap
* Sarmalute in foi de varza , cu mamaliguta si ardei iute
* Muschi de vita cu sos de artar
* Piept de rata cu sos de coacaze si mure
* Cotletele de berbecut cu ausfour si iaurt
* Pulpe de curcan cu sos de vin rosu
* Legume la gratar cu mozzarella si busuioc proaspat
* Orez capse
* Cartofi la cuptor cu ulei de masline si rozmarin

Bufet desert
* Platouri de branzeturi internationale servite cu smochine proaspete, struguri, nuci, mere si crackers
* Biscuiti de ciocolata cu icre de manciuria
* Ananas proaspat cu zahar brun si menta
* Knicker Bocker Glory cu bezea, frisca, fructe de padure, inghetata de vanilie si caramel
* Capsuni in ciocolata alba si neagra
* Mousse de lime
* Biscotti cu mascarpone si zmeura
* Cheescake

PAINE
Focaccia cu parmezan
Paine cu cereale
Paine neagra

Open bar

* Sampanie Moet Chandon
* Whisky Jack Daniels
* Whisky Glenfidich
* Campari
* Martini
* Vodka (Finlandia, Absolut)
* Crema whisky (Baileys)
* Rum Havana
* Absint
* Jagermeister
* Tequila
* Bere (Perroni, Heineken 0,33l)
* Vin alb
* Vin rosu
* Soft drinks (Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light)
* Apa plata dorna (0,5 l)
* Apa minerala dorna (0,5 l)
* Sucuri naturale (portocala, portocala rosie, piersica, mere verzi)
* Cafea espresso (nespresso 5*)

Program artistic

REVELION 2012 LA CAFFE TABIET – TOMBOLA EXCURSIE CAPITALA EUROPEANA

MENIU A LA CARTE
PRIMIRE: Platouri cu branzeturi Franta: (branza brie, regina blue, svaiter, mozzarella, branza cu nuci, struguri, nuci, mere, portocale)
FELUL I: Prosciutto cu legume • Mix de masline • Cochilie de scoici cu fructe de mare • Dovlecei cu somon fumme • Rosie japoneza cu crema de branza • Vitello tonnato(mini tarte cu sos de ton si felii de pastrama de vita) • Chiftelute turcesti • Canape cu anchois si ou de prepelita
FELUL II: Crochete de peste cu sos de usturoi • Legume sote cu porumb si sos alb
FELUL III: File de porc Frankfurt • Cartofi rasfatati cu branzeturi pe pat verde • Salata de muraturi
DESERT: Nasturei cu ciocolata • Prajitura Oco • Tort special

MENIU BUFET SUEDEZ
BUFET RECE: • Frigarui brie, mar si sunca • Mini tarte cu regina blue si nuci • Mix de masline • Rosii cherry cu mozzarella • Rulada cu ton • Pastrama de vita cu cornichor • Dobos • Canape cu anchois si ou de prepelita • Salata cu pui • Salata cu peste afumat
BUFET CALD: • Crochete de peste • Buchetiera de legume • Piept de pui cu mozzarella • Cartofi rasfatati cu branza • Salata de muraturi
DESERT: • Nasturei cu ciocolata • Prajitura Oco • Tort special

MENIU BAUTURI | OPEN BAR
Coffee drinks | Soft drinks | Cocktailuri cu alcool
Cocktailuri fara alcool | Wine | Spirits| Champagne

“MENIU” ENTERTAINMENT: dansatoare profesioniste, spectacol focuri de artificii.

PRET SPECIAL MENIU:
Revelion @ Caffe Tabiet Avrig – 280 RON/pers (discount aplicat de 10% pentru rezervarile efectuate pana la data de 1 Decembrie)
Revelion @ Caffe Tabiet Favorit – 250 RON/pers (discount aplicat de 20% pentru rezervarile efectuate pana la data de 1 Decembrie)

OBS: Caffe Tabiet Avrig – disponibile ambele variante de meniu;
Caffe Tabiet Favorit – disponibil doar bufet suedez

DETALII SI REZERVARI:
Caffe Tabiet Avrig – Str Avrig, nr 29
Contact: Mihaela Ispasiu
Tel: 0723 94 96 97
E-mail: mihaela.ispasiu@caffetabiet.ro

This entry was posted in Other.

Leave a Reply


+ six = 8